M2 Bogføring ApS Logo
Om

Om os

M2 Bogføring ApS er stiftet i marts 2020 som led i et samarbejde mellem Maja Kragh Thomsen og Mette Harreby Hartmann. Vi tilbyder professionel assistance indenfor bogholderi og administration til små og mellemstore virksomheder.

 

Vi arbejder på at gøre hverdagen lettere for vores kunder ved at klare de bogholderi- og administrationsmæssige opgaver, de gerne vil være fri for at stå med selv eller ansætte medarbejdere til.

 

Skræddersyet løsning

Hos M2 Bogføring har vi ingen smarte pakkeløsninger. Vi skræddersyr den løsning, som passer bedst til din virksomheds behov, ligegyldig hvor stort eller småt behovet er. Uanset, om du ønsker, vi skal varetage alt bogholderi og administration eller blot ønsker support til bogføringen, kan vi hjælpe.

 

Vi kan klare bogføringsopgaverne fra vores kontor. Du afleverer blot dine bilag til os, enten fysisk eller elektronisk. Vil du, som virksomhed, hellere have, vi kommer ud til dig og udfører arbejdet, er det selvfølgelig også en mulighed.

 

Har du et regnskabsprogram, som du allerede benytter, bruger vi selvfølgelig det, ellers har vi vores eget, så det er ikke noget, du behøver spekulere mere over, og vi hjælper dig med at sætte det op.


Udvalg af opgaver, vi kan assistere med:

 

  • Bogføringsopgaver, herunder budgetter, årsregnskaber og løn
  • Flytning af regnskab fra gammelt program til nyt program
  • Oprydning og opsamling af bogholderi
  • Administrative opgaverCVR-nr. er 41 24 11 87


TEAMET

Maja Kragh Thomsen

Ejer / Bogholder

E: maja@m2-b.dk

M: 92 82 22 15

​Maja har været freelance-bogholder siden 2006. Hun er uddannet merkonom i regnskab samt kommunom indenfor offentlig forvaltning.

Hun har en baggrund med 8 års beskæftigelse som revisorassistent og 14 års beskæftigelse som administrativ medarbejder i det tidligere Århus Amt på 3 forskellige sociale institutioner.


Privat bor Maja sammen med Kim på en skovejendom ved Kongensbro, hvor der dyrkes juletræer og klippes pyntegrønt. Herudover er fritidsinteresserne håndarbejde, studier i esoterisk filosofi samt massage og æteriske olier.


Mette Harreby Hartmann

Ejer / Bogholder

E: mette@m2-b.dk

M: 92 82 22 14

Mette har været freelance-bogholder siden 2018. Hun er uddannet kontorassistent med speciale i økonomi samt som finansøkonom med brancheretning indenfor økonomistyring.

Hun har en baggrund med 5 års erfaring som bogholder.


Privat bor Mette sammen med Johnni og deres datter nær Bjerringbro, hvor de er igang med en større renovation af huset.

Herudover er fritidsinteresserne håndbold, biler og teknik.